Hello!

Murvai Orsolya vagyok,
ÉS EZ ITT A portfólióm

Tarts velem, és ismerj meg a munkáimon keresztül!

Az a szerencsés lány vagyok, aki a hétköznapokban is a szenvedélyének hódolhat, izgalmas és változatos projekteken keresztül valósíthatja meg ügyfelei és saját elképzeléseit.

Szenvedélyem a kreativitás, és hogy mindig újat alkossak.

Egyetemi tanulmányaimat tervezőmérnökként végeztem, majd marketing MSc-vel bővítettem tudásomat, és végül rátaláltam az igazi szenvedélyemre: a weboldalak és grafikai anyagok tervezésére.

Szuperképességeim

Webdesign

Egy álmom vált valóra, amikor tavaly felkerestek, hogy készítsek arculatot és weboldalt egy most induló márkának, ami országosan ismert lesz majd. Ez nem más, mint a Frissdiplomás Kft. szervezésében megvalósuló JOBVERSE Állásbörze. Jelenleg is a vállalat grafikusa és webdesignere vagyok: napi szinten frissítem az oldalakat, készítek grafikai anyagokat, vágok és narrálok videókat, valamint a rendezvény szervezésben is részt veszek.

Barangolj az általam készített oldalakon, és éld át a JOBVERSE életérzést!

Izgalmas, amikor olyan témában kell arculatot és weboldalt készíteni, ami évekig meghatározta az életemet. Első diplomám egy mérnöki diploma, így mikor felkértek, hogy tervezzem meg egy autóipari konferencia arculatát, máris szívembe lopta magát a projekt. Arculattervezéssel indult és weboldalfejlesztéssel folytatódott. 

2023. szeptemberben pedig újra megrendezésre kerül az esemény, lesd meg az oldalt már most.

Először mikor felkértek a Cutler Gödöllő GYM arculatfrissítésére és weboldalának újra tervezésére bevallom első gondolatom az volt, hogy:
„Én aki nem járok edzőterembe, vajon mit fogok ebből kihozni?”.

Végül pedig nagyon egymásra találtunk, számtalan offline grafika, edzésterv készítés, és pultgrafika színesítette az együttműködésünket a Cutler Gödöllővel. Fantasztikus edzőterem, profi csapat, jó szívvel ajánlom a termet.

A Frissdiplomás Kft. és az Xgain közös együttműködése során valósult meg 2023 őszén az első Szakmafeszt Kőbányán, aminek komplett arculatát, webdesign és grafikai anyagait tervezhettem meg. Külön élmény volt, mert a projekt során nem csak az xgain oldalát hozhattam létre a szakmafeszt mellett, hanem az Xchallange Ötletpályázat arculatát és honlapját is. 

Én így alkottam meg egy színes arculatot egy igazán színes rendezvénynek.

Líviában egy kifinomult lakberendezőt ismerhettem meg, akinek fontos volt, hogy egy letisztult, modern designt alkossunk meg vállalkozása elindításhoz.

Az arculattervezés során fontos szempont volt, hogy Lívia kedvenc virágát is megjelenítsem.
A weboldal tervezését tekintve pedig imádtam, hogy egy igazán klasszikus, pasztellszínekben domináló oldalt alkossak meg.

Tekints meg a liviart.hu oldalt, és ha hasonló letisztult designt keresel, keress bátran!

A szívemhez egy közeli projekttel kapcsolatban keresett meg Anna.
A jóga eddig is megjelent a mindennapi rutinomban, és pár napra a szakmai életemben is teret hódított. Anna nemcsak rendkívül szenvedélyes és fantasztikus jógaoktató, aki valóban megvalósítja az óráin a flow-élményt, hanem egy nagyszerű ember is, így örömmel valósítottam meg első arculatát és weboldalát. Az arculattervezés és weboldalépítés közben is maximumra hágott a motivációm.

A NONO Marketing igazi szenvedély projekt volt, ahol nagyszerű szövegíró barátnőmmel – aki zsonglőrként bánik a szavakkal – eldöntöttük, hogy nagyot álmodunk, és megalkotjuk a NONO Marketinget.

Rengeteg szuper projekten dolgozhattunk és különleges kisvállalkozókkal ismerkedhettünk meg, akiknek segítettünk az indulásban. A portfóliómban több olyan projektet is fogok hozni, amit a NONO Marketingnek köszönhetek.

„Hangolódj velünk a nyárra!”
És ha nyár, akkor fesztivál!

Ezzel a felütéssel indult a Frissdiplomás Kft. által idén megszervezett Campus Tour eseménysorozata, amihez landing page-et készítettem. Nem volt nehéz ráhangolódnom a feladatra, csak vissza kellett gondolnom arra, nekem mit jelent a nyári fesztivál: a naplementét, ahogy a nappal átvált egy felszabadultan átbulizott éjszakába. Ezt át is ültettem a grafikai megjelenésbe.

Ha te is szeretnél már egy kis fesztiválhangulatot érezni, pillants rá a Sunnyversity oldalára!

A Frissdiplomás Kft. és HÖOK csapata idén olyan kutatást készített, aminek célja, hogy megismerje célcsoportjának fogyasztói szokásait. Egy fiatalos landinget kellett megálmodnom, szem előtt tartva a téma fontosságát és fiatalosságát, hiszen a célcsoportot a 18 és 35 év közöttiek képezték.

Én így álmodtam meg egy komoly kutatási landinget, fiatalos köntösben.

frissdiplomas.hu KarrierIndító rovata egy izgalmas, időszakosan megújuló oldal. Mindig egy számunkra különleges témát ölelünk fel – legyen az nők karrierje vagy épp a diákmunka. Ezen témák kapcsán interjúk, cikkek, állások és más hasznos tartalmak is megtalálhatóak az adott kampányban.

Ha érdekel, éppen milyen izgalmas témát dolgoz fel az általam készített oldal,  kukkants bele!

Arculattervezés

Grafikai munkáim

Legyen szó online- vagy offline megjelenésről, a kreativitásnak nincs akadálya.

A soical media minden pixele ismert számomra és, ha egy oldalra kell készíteni egyedi grafikát az sem okoz akadályt. Erre bizonyíték, hogy minden általam készített oldalhoz én alkottam meg a grafikai megjelenést is. 

A pixeleken túl pedig a milliméterek, centiméterek és méterek sem okoznak gondot. Akár egy egyedi brossúra megalkotásáról van szó, akár egy óriásplakát megtervezéséről.
Terveztem citylight plakátot, leafletet, kiadványokat, flyereket, csomagolást, standgrafikát és egyéb egyedi kéréseket.

Podcast készítés

Egy új szerelem kezdet. 
Mertünk egy nagyot álmodni és a Frissdiplomás Kft-nél elindult A Munka Hőse Podcast csatorna, aminek podcastere lehetek.

Adásainkkal izgalmas, komfort zónánkat feszegető témák feldolgozásával segítünk eligazodni az álláskeresés útvesztőjében. 

Hallgass Spotify-on vagy Youtube podcasten és tarts velem egy izgalmas felfedezésre, íme egy kis ízelítő:

Kapcsolat